Gradimo uspjeh

U Prvom plinarskom društvu i cijeloj grupi Energia naturalis osobito nam je važan timski rad, ustrajnost i fer play te trud i strast koja se svakodnevno ulaže u obavljanje posla.

To su razlozi što je PPD od 2014.  godine ponosni sponzor Rukometnog kluba Zagreb. 

Rukometni klub Zagreb  osnovan je 1922. godine i jedan je od najtrofejnijih europskih klubova, a s čak 60 osvojenih velikih trofeja u svojoj povijesti RK PPD Zagreb najtrofejniji je hrvatski rukometni i sportski klub. 

U svojoj iznimno bogatoj povijesti rukometni klub Zagreb osvojio je 10 titula prvaka Jugoslavije, a dominacija se nastavila i u Hrvatskoj, gdje su rukometaši Zagreba u svih 25 izdanja nacionalnog prvenstva trijumfirali. U bivšoj Jugoslaviji Zagrebaši su osvojili Kup davne 1962. godine, dok su u Hrvatskoj to ponovili u čak 23 navrata. Najveći europski uspjeh rukometni klub Zagreb dosegao je u dva navrata 1992. i 1993. godine, kada se okitio titulom prvaka Starog kontinenta. U čak četiri sljedeća finala (1995., 1997., 1998., 1999.) Zagreb je gubio Ligu europskih prvaka. Europski Superkup osvojen je 1993. godine, a regionalna SEHA Gazprom liga 2012. godine.

RK PPD Zagreb RK PPD Zagreb osobito drži do svoje rukometne škole te izuzetno uspješno radi s mladim rukometašima, što je još jedan od razloga naše podrške klubu. 
Više o RK Zagreb doznajte na www.rk-zagreb.hr
   

 

plinko