Gradimo uspjeh

U Prvom plinarskom društvu i cijeloj grupi Energia naturalis osobito nam je važan timski rad, ustrajnost i fer play te trud i strast koja se svakodnevno ulaže u obavljanje posla.

To su razlozi što je PPD od 2014.  godine ponosni sponzor Rukometnog kluba Zagreb. 

Rukometni klub Zagreb  osnovan je 1922. godine i jedan je od najtrofejnijih europskih klubova, a s čak 60 osvojenih velikih trofeja u svojoj povijesti RK PPD Zagreb najtrofejniji je hrvatski rukometni i sportski klub. 

U svojoj iznimno bogatoj povijesti rukometni klub Zagreb osvojio je 10 titula prvaka Jugoslavije, a dominacija se nastavila i u Hrvatskoj, gdje su rukometaši Zagreba u svih 25 izdanja nacionalnog prvenstva trijumfirali. U bivšoj Jugoslaviji Zagrebaši su osvojili Kup davne 1962. godine, dok su u Hrvatskoj to ponovili u čak 23 navrata. Najveći europski uspjeh rukometni klub Zagreb dosegao je u dva navrata 1992. i 1993. godine, kada se okitio titulom prvaka Starog kontinenta. U čak četiri sljedeća finala (1995., 1997., 1998., 1999.) Zagreb je gubio Ligu europskih prvaka. Europski Superkup osvojen je 1993. godine, a regionalna SEHA Gazprom liga 2012. godine.

RK PPD Zagreb RK PPD Zagreb osobito drži do svoje rukometne škole te izuzetno uspješno radi s mladim rukometašima, što je još jedan od razloga naše podrške klubu. 
Više o RK Zagreb doznajte na www.rk-zagreb.hr
KHL medvescak Prvo plinarsko društvo i u sezoni 2016/2017 sponzor je KHL Medveščaka. 
Više o klubu doznajte na www.medvescak.com/khl/
HRMK Zrinjski HRMK “Zrinjski” Mostar od svog je osnivanja 1992. g. nositelj razvitka rukometnog sporta u Mostaru i Bosni i Hercegovini. Osobito se uspješno radi s mladim rukometašima koji su svojom sportskom kvalitetom u nekoliko naraštaja i u velikom broju popunjavali reprezentativne selekcije Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Više o HMRK Zrinjski doznajte na www.hmrkzrinjski.com
KK Zrinjski Mostar

Hrvatski košarkaški klub Zrinjski osnovan je 1992. u Mostaru. 
Više o HKK Zrinjski doznajte na www.hkkzrinjski.info

HŠK Zrinjski Počeci Hrvatskog športskog kluba Zrinjski iz Mostara sežu u daleku 1905. godinu. HŠK Zrinjski trenutačno zauzima vodeće mjesto u BH Premier ligi. 
Više o klubu doznajte na www.hskzrinjski.ba

 

plinko