Ulažemo u budućnost

Zaklada Novo sutra hrvatska je neprofitna organizacija posvećena tome da naše društvo čini uspješnijim, obrazovanijim i humanijim.

Humanost, Baština, Startup i Stipendije četiri su polja djelovanja putem kojih podržavamo i potičemo izvrsnost i dobra djela. Vjerujemo da radeći zajedno naše okruženje možemo učiniti boljim mjestom gdje se izvanredni mladi ljudi obrazuju bez obzira na materijalni status, daroviti stvaraju, a nezaštićeni i potrebiti dobivaju potrebnu pažnju i pomoć i integriraju se u društvo. 

Sjedište zaklade Novo sutra je u Vukovaru, a njezin osnivač je g. Pavao Vujnovac, vlasnik i predsjednik uprave ENNA-e i Prvog plinarskog društva.

Misija

Hrvatska bez prepreka uzrokovanih okruženjem, stjecajem okolnosti ili vremenom u kojem živimo. Izvanredni pojedinci, udruge i projekti uz pomoć Zaklade dobit će priliku razviti i ostvariti svoj puni potencijal.

Vizija

Zaklada Novo sutra predano uklanja prepreke koje današnje društvo stavlja pred pojedince i udruge. Zajedničkim snagama potičemo izvrsnost, dobra djela i pomaganje onima u potrebi poboljšavajući život u okruženju u kojem djelujemo.

Više o zakladi www.novosutra.hr

plinko