Hr / Eng

ENNA i PPD nabavljaju respiratore za hrvatske bolnice

Namjera je Energia naturalis grupe pokušati kupiti i donirati ukupno 50 respiratora hrvatskim bolnicama te je uprava grupe svoje snage i sposobnosti usmjerila na njihovo pronalaženje i nabavku.

25.03.2020.
Vukovar, 25. ožujka 2020. – Tvrtka Prvo plinarsko društvo (PPD), koja djeluje unutar grupacije Energia naturalis (ENNA), danas je KBC-u Zagreb donirala sedam respiratora koliko ih je u ovom trenutku bilo moguće pronaći na tržištu. Namjera je Energia naturalis grupe pokušati kupiti i donirati ukupno 50 respiratora hrvatskim bolnicama te je uprava grupe svoje snage i sposobnosti usmjerila na njihovo pronalaženje i nabavku. Danas kupljeni respiratori trebali bi biti isporučeni KBC-u Zagreb do kraja tjedna.
 
Uz ranije poduzete mjere prevencije i zaštite vlastitih zaposlenika, ENNA grupa na ovaj se način aktivno bori protiv „korona krize“ u Hrvatskoj.  U ovom trenutku nije jednostavno doći do respiratora ali je, uvjereni smo, moguće. 
Sigurni smo i da brojni pojedinci i tvrtke čine najviše što mogu kako bi pomogli u situaciji u kojoj smo se svi našli te se na ovaj način, svojim znanjem i sposobnostima, pridružujemo njihovim nastojanjima. 
 
#ostanidoma, #kriznistozer, #zajednosmojaci
 
PPD logo