Hr / Eng

Obavijest o puštanju distributivnog plinovoda u pogon u Općini Erdut u naseljima Dalj, Erdut i Bijelo Brdo

Od 5. srpnja 2019. godine vršimo puštanje plina u distributivni plinovod na području Općine Erdut, stoga je bitno napomenuti kako bilo kakve radove na plinskoj distributivnoj mreži i priključcima mogu izvoditi isključivo posebno obučeni djelatnici PPD-a

03.07.2019.
Temeljem potpisanog koncesijskog ugovora između Prvog plinarskog društva – distribucija plina d.o.o i Osječko-baranjske županije, tvrtka PPD – distribucija plina postala je koncesionar za distribuciju plina na području Općine Erdut.
 
Ovim vas putem obavještavamo da ćemo od 5. srpnja 2019. godine vršiti puštanje plina u distributivni plinovod na području Općine Erdut, tj. u naseljima Dalj, Erdut i Bijelo Brdo. 
 
Izrazito je važno napomenuti da je zbog sigurnosti ljudi i imovine strogo zabranjeno neovlašteno izvođenje bilo kakvih radova na plinskoj mreži i priključcima. Na plinskoj distributivnoj mreži i priključcima mogu raditi isključivo djelatnici tvrtke PPD – distribucija plina, koji su za takve radove ovlašteni i posebno obučavani.
 
Molimo vas da se zbog vlastite sigurnosti, ali i održavanja plinske distributivne mreže u ispravnom i funkcionalnom stanju pridržavate ove upute. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili niste sigurni što se smatra sigurnosnim rizikom, stojimo vam na raspolaganju na navedenim kontaktima.
 
Kontakt PPD: 032 450 970
Dežurna služba: 0800 300 102
 
 
 
Logo PPD