Hr / Eng

Obavijest o puštanju distributivnog plinovoda u pogon u Općini Erdut u naselju Aljmaš

Od 20. studenog 2019. godine vršit će se puštanje plina u distributivni plinovod na području Općine Erdut, tj. u naselju Aljmaš sa pripadajućim spojnim putevima Aljmaš-Erdut i Aljmaš-Dalj.

14.11.2019.
Temeljem potpisanog koncesijskog ugovora između Prvog plinarskog društva – distribucija plina d.o.o i Osječko-baranjske županije, tvrtka PPD – distribucija plina postala je koncesionar za distribuciju plina na području Općine Erdut.

Ovim vas putem obavještavamo da ćemo od 20. studenog 2019. godine vršiti puštanje plina u distributivni plinovod na području Općine Erdut, tj. u naselju Aljmaš sa pripadajućim spojnim putevima Aljmaš-Erdut i Aljmaš-Dalj. 

Izrazito je važno napomenuti da je zbog sigurnosti ljudi i imovine strogo zabranjeno neovlašteno izvođenje bilo kakvih radova na plinskoj mreži i priključcima. Na plinskoj distributivnoj mreži i priključcima mogu raditi isključivo djelatnici tvrtke PPD – distribucija plina, koji su za takve radove ovlašteni i posebno obučavani.

Molimo vas da se zbog vlastite sigurnosti, ali i održavanja plinske distributivne mreže u ispravnom i funkcionalnom stanju, pridržavate ove upute. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili niste sigurni što se smatra sigurnosnim rizikom, stojimo vam na raspolaganju na navedenim kontaktima.
 
Kontakt PPD: 032 450 970
Dežurna služba: 0800 300 102
 
Logo PPD